Строителни услуги предлагани от "АРТСТРОЙ" ООД

Ние от „АРТСТРОЙ“ ООД предоставяме пълен набор от строителни услуги, от началото на проекта до неговото въвеждане в експлоатация. Строителството се осъществява по международни стандарти, като нашият екип Ви гарантира високото качество на ползваните материали, строителните дейности и довършителните работи.

НОВО СТРОИТЕЛСТВО
„АРТСТРОЙ“ ООД извършва ново строителство от основи до покрив. За своята 10-годишна история, ние от „АРТСТРОЙ“ ООД сме построили и въвели в експлоатация 12 обекта и с гордост гарантираме тяхното дълголетие.

ПЪТНА ИНФРАСТРУКТУРА
Фирма „АРТСТРОЙ“ ООД е специализирана в изграждането на пътна инфраструктура. Дейността на фирмата включва строителство, експлоатация и поддържане на пътища и прилежащите им пътни съоръжения.

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
Фирмата предлага довършителни работи и вътрешно строителство. Дейността ни включва замазки, мазилки, полагане на теракот и фаянс, шпакловки, латекс с перфектно качество на най-добрите марки.

ФАСАДНИ РЕШЕНИЯ
„АРТСТРОЙ“ ООД се занимава с топлоизолиране и саниране на сгради. В своята работа ние използваме само качествени материали, с което гарантира ме оптимална енергийна ефективност!

СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ
Фирма „АРТСТРОЙ“ ООД извършва довършителни и цялостно-комплексни строителни ремонти на жилища, офиси, магазини, административни сгради, паркове, площадки и други.

ЕЛ. ИНСТАЛАЦИИ
Строителна фирма „АРТСТРОЙ“ ООД предлага услуги по изграждането на ел. инсталации, силнотокови и слаботокови мрежи, трафопостове, външни улични мрежи и електротабла.

ВИК услуги
„АРТСТРОЙ“ ООД извършва широка гама от ВиК услуги, които са съобразени с изисквания на съвременното строителство.

РЕНОВИРАНЕ НА СГРАДИ
Строителна фирма „АРТСТРОЙ“ ООД извършва прецизна реконструкция и преустройство на всякакъв вид съществуващи сгради.

PVC И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА
„АРТСТРОЙ“ ООД доставя и монтира PVC и алуминиева дограма с всички съчетаващи аксесоари според желанията на клиентите.

СТРОИМ ЗАЩОТО ГО МОЖЕМ!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ


В своята работа ние винаги се стремим към това да бъдем професионалисти, да реализираме високи постижения, да работим с креативност и гъвкавост, за да сме сигурни, че резултатите, които ще постигнем са с най-добро качество.

НАШАТА МИСИЯ


Мисията, която следваме е да продължаваме да се развиваме като строителна компания, която следва най-новите пазарни тенденции в бранша.
Ние обхващаме и гарантираме целия цикъл по изграждане на една сграда, съоръжение или обект, като за всяка част от обслужването си гарантираме качество и професионализъм.