ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Строителна фирма „АРТСТРОЙ ООД“ от град Смолян е специализирана във строителство на сгради и съоръжения, пътна инфраструктура, всички видове довършителни работи, строителство до ключ, саниране на обществени и жилищни сгради, строителни ремонти, вътрешни и външни електро и вик инсталации, вертикална планировка на сгради, възстановяване, рехабилитация, изолация и саниране на стари сгради, направа на външно барбекю и камини с индивидуален проект, доставка и монтаж на дограма – дървена, алуминиева, PVC.
Предлагат се и услуги с механизация.
”АРТСТРОЙ“ ООД има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007 и система за опазване на околната среда ISO 14001:2005 Дружеството е вписано в Централния професионален регистър на строителя в България.

icon-time

ИЗПЪЛНЕНИЕ В СРОК

Точните срокове на изпълнение са едно от най-големите ни предимства при изграждането на различни проекти в областта на строителството и инфраструктурата. Винаги се стремим към коректно и точно изпълнение в рамките на договорен обхват, бюджет и срок. Към днешна дата професионалното портфолио на компанията се състои от над 30 завършени обекта, с обща разгъната застроена площ около 350 000 м2.

icon-profesiomalism

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Професионализмът в дейността на нашата компанията е задължително условие. Той се изразява главно в това, че разполагаме с екип от високо квалифицирани специалисти, с дългогодишеи доказан опит в областта на строителството. В процеса на работа използваме материали от утвърдени доставчици, за да можем да гарантираме качествена услуга на нашите клиенти.

icon-hand

КОРЕКТНОСТ

Коректното отношение и вниманието към нашите клиенти и партньори ни позволиха да се наложим успешно на строителния пазар вече 10 години. На базата на взаимното доверие и уважение с нашите инвеститори успяхме да изградим редица жилищни сгради, хотели, админитсративни сгради, магазини, пътища и подпорни съоръжения в Смолян, Пампорово, Стойките, Широка Лъка, Пловдив, Хасково и др.

Държим на доброто си име и вече 10 години го пазим с цената на работата си!

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

В своята работа ние винаги се стремим към това да бъдем професионалисти, да реализираме високи постижения, да работим с креативност и гъвкавост, за да сме сигурни, че резултатите, които ще постигнем са с най-добро качество.

НАШАТА МИСИЯ

Мисията, която следваме е да продължаваме да се развиваме като строителна компания, която следва най-новите пазарни тенденции в бранша.
Ние обхващаме и гарантираме целия цикъл по изграждане на една сграда, съоръжение или обект, като за всяка част от обслужването си гарантираме качество и професионализъм.